Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Succéanfallarens agent: "Inga konkreta erbjudanden"

Sillybloggen

Krzysztof Piatek, 23, lämnade i sommar polska Cracovia Kraków för Genoa och spel i Serie A. Han lät inte succén vänta och slog i debuten till med fyra mål i den italienska cupen för att sedan inleda säsongen med nio mål på de sju första matcherna i den italienska ligan. Det resulterade i spekulationer om en flytt redan i januari.

Nu berättar däremot anfallarens agent Szymon Pacanowsk att det i dagsläget inte finns några konkreta erbjudanden.

– Många klubbar har kontaktat oss under de senaste veckorna, men jag kommer inte att namnge dem. Det har inte varit några konkreta erbjudanden, inklusive Napoli, säger agenten enligt Football-Italia.

Bayern München, Barcelona, Juventus och Napoli är några av flera klubbar som uppges ha vist intresse för anfallaren. Däremot uttalade sig även Genoas sportchef Giorgio Perinetti nyligen om att klubben inte planerar att sälja anfallaren i dagsläget.

– Inte en chans! Han är vår spelare och vi vill behålla honom. Vi följer hans utveckling och har inte satt en prislapp på honom, så just nu njuter vi av att se honom.

Annons

Piatek är i höst noterad för nio mål på sju matcher i Serie A och har kontrakt med Genoa fram till den sista juni 2022. Han blev dessutom i nyligen målskytt i sin tävlingsdebut för Polen mot Portugal i Nations League.

Publicerad 2018-10-17 06:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto