Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Eriksson öppnar för comeback: "Har en vision om att dra på mig djurgårdströjan"

Magnus Eriksson var i fjol med och tog Djurgården till en tredjeplats och firade delad skytteligavinst med 14 mål i allsvenskan. Efter säsongen lämnade han Stockholmsklubben för flytt med Mikael Stahre till San José Earthquakes och USA, vilket innebar ett tungt år, då laget både missade slutspel och är fortsatt sist i MLS.

ANNONS

Stahre fick lämna klubben, medan Eriksson har kontrakt i ytterligare två år.

– Jag tänker inte så mycket. Jag är ganska lugn. Sedan vet man inte hur den här världen är. Vi kommer få en ny tränare. Jag har två år kvar och det är det jag har att förhålla mig till, säger han till Forum 1891 på Svenska Fans.

Däremot kan han i framtiden tänka sig en återkomst till Djurgården.

– Jag har en vision om att en gång dra på mig djurgårdströjan igen. Det är min vision. Jag vill inte vara 37 år då, utan jag vill kunna bidra. När det händer får vi se, säger han till sajten.

Eriksson tillhörde mellan 2016 och 2017 Djurgården i allsvenskan.

Publicerad 2018-10-19 kl 10:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto