Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Wenger hoppas på toppjobb i Tyskland - Bayern-toppar håller presskonferens

Sillybloggen

Arsene Wenger var mellan 1996 och 2018 huvudtränare i Arsenal, men lämnade efter förra säsongen Premier League-klubben. Efter det kopplades fransmannen ihop med en rad olika uppdrag och uttalade sig nyligen om att han är redo att jobba igen.

– Jag tror att jag kommer att börja den första januari. Jag vet inte ännu (var jag ska arbeta). Jag är utvilad och redo att arbeta igen, sa han till tyska tidningen Bild då.

Nu rapporterar den franska tidningen Le Parisien att Wenger redan har haft konkreta intresseförfrågningar om förbundskaptensjobb från USA och Kina, men att det inte intresserade honom. Han har i stället något annat i kikaren.

Wenger ska vara desto mer intresserad av jobbet i Bayern München, och kanske Real Madrid, om de skulle bli lediga efter mindre bra inledningar av säsongen. Däremot ska det inte finnas någon kontakt med någon av klubbarna i dag.

ANNONS

Vidare spär den engelska tidningen Daily Mirror på spekulationerna om att ta över efter Niko Kovac i Bayern München, då den tyska giganten i dag kommer att hålla en lite oväntad presskonferens, först med Kovac vid podiet och därefter med presidenten Uli Hoeness, ordföranden Karl-Heinz Rummenigge och sportchefen Hasan Salihamidzic.

Enligt den tyska tidningen Bild är det sällan den ovan nämnda trion framträder ihop under en presskonferens. Senast de gjorde det var i fjol, då de meddelade att Jupp Heynckes skulle tillträda som huvudtränare i klubben.

Publicerad 2018-10-19 08:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto