Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Charaisjvili om fortsättning i Blåvitt: "Vill ju vara här"

IFK Göteborg-anfallaren Giorgi Charaisjvili, 22, anslöt inför den här säsongen till Blåvitt för ett kontrakt över 2018 och är hittills noterad för sju fullträffar och fyra assist i allsvenskan. Blåvitt har en option på förlängning med anfallaren, men den är ännu inte utnyttjad – trots att säsongen närmar sig ett slut.

Nu berättar Charaisjvili att han vill stanna i Blåvitt.

– Jag vet inte (om han blir kvar nästa år). Det är inte mitt beslut och det är andra som ska ta ett beslut. Efter säsongen vet jag mer men jag vill ju vara här, det är det jag vill, säger han till GP.

Vidare i artikeln berättar Blåvitts tillfällige sportchef Jonas Olsson att klubben inte har stressat med att förlänga med anfallaren och att det i sådana fall ser ut att bli efter säsongen, då det är “mycket som talar för att vi kommer att lösa det”.

ANNONS
Publicerad 2018-10-25 kl 16:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto