Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Raiola har träffat Milan - diskuterade övergång för Ibrahimovic

Sillybloggen

Los Angeles Galaxys svenske anfallsstjärna Zlatan Ibrahimovic, 37, spekuleras vara aktuell för en flytt i vinter tillbaka till Europa. Svensken har främst kopplats ihop med en återkomst till Milan, men även med en flytt till Manchester United och Real Madrid.

Nyligen rapporterade italienska Calciomercato.com att Ibrahimovic ska ha blivit erbjuden en “back up”-roll i Milan till bland annat Gonzalo Higuain, som i dagsläget är lagets stora anfallsstjärna. Uppgifterna gjorde då gällande att svensken hade en månad på sig att bestämma sig – och nu verkar samtal vara igång igen.

Calciomercato.com rapporterade i dag att Ibrahimovics stjärnagent Mino Raiola för tio dagar sedan träffade Milans sportchef Leonardo och klubbikonen Paulo Maldini, som numera har en roll i Milans ledning, för att diskutera ett nytt avtal för Milan-mittfältaren Giacomo Bonaventura, men även för att diskutera Ibrahimovic.

ANNONS

Enligt uppgifterna arbetar parterna för att hitta en överenskommelse kring Ibrahimovic, men det är i dagsläget oklart hur långt de har kommit i frågan.

Ibrahimovic och hans Galaxy ställs på lördag mot Houston Dynamo i sista omgången i grundserien i MLS. Om laget vinner, så är det klart för slutspel i ligan.

Publicerad 2018-10-25 19:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto