Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kindberg bekräftar - ÖFK-spelaren jagas av Krasnodar: "Varit här och tittat på honom"

Sillybloggen

Hosam Aiesh har svarat för en stark säsong i Östersund.  På 20 spelade matcher har ytterspringaren svarat för fyra mål och tio framspelningar och nu är flera klubbar intresserade av hans signatur, enligt uppgifter till FotbollDirekt.

Sajten skriver att en rad klubbar är intresserade, däribland belgiska Gent och ryska Krasnodar.

– Jag känner till Krasnodars intresse. Det har vi vetat om en längre tid, att de är intresserade och att de varit här och tittat på honom. Men de är å andra sidan enormt skickliga i sitt scoutingarbete och tittar på många spelare i Skandinavien. Gent, det kände jag inte till, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg.

I Krasnodar spelar svenske Viktor Claesson och innan Andreas Granqvist vände hem till Helsingborg spenderade han fem år i klubben.

Aiesh kontrakt med ÖFK sträcker sig till slutet av 2020, men om Jämtlandsklubben är redo att sälja yttern till vinterns transferfönster vill inte Kindberg uttala sig om.

ANNONS

– Jag ska inte spekulera i det, utan det är många parametrar som spelar roll. Vi vill ha Hosam hos oss, och vi ser att han ska bli en stor spelare hos oss. Alla vet att Hosam i dag är den offensiva spelare som försvarsspelare i allsvenskan minst av allt vill möta. Han har en en-mot-en-förmåga, och till och med en en-mot-två- och en mot-tre förmåga som inte många allsvenska spelare har. Sådant går inte obemärkt förbi.

Publicerad 2018-10-31 11:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto