Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Öster skriver a-lagskontrakt med ung anfallare: ”Vi ser stor potential i Gustav”

Öster har skrivit A-lagskontrakt med egna produkten Gustav Ahrn. Den 18-årige anfallaren tar därmed steget upp från U19-laget till A-laget på permanent basis.

Ahrn har den här säsongen gjort två inhopp i superettan och gjorde även sitt första A-lagsmål borta mot Brage i mitten av augusti. Han har också gjort fem mål på fem matcher i U19 Allsvenskan tillsammans med fem mål i Östers U21-lag under säsongen.

– Det är alltid glädjande att kunna flytta upp en egen produkt och vi ser stor potential i Gustav. Han arbetar hårt, klarar det felvända spelet men är också vältajmad och stark i djupled och har den goda förmågan att dyka upp på rätt ställe i straffområdet, säger Östers tränare Christian Järdler till klubbens hemsida.

Publicerad 2018-11-01 kl 17:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons