POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
32v

Uppgifter: Bayern München håller koll på Pulisic, Bailey och Brandt

Arjen Robbens och Franck Riberys karriärer lider mot sitt slut. Nu uppger Bild att Bayern München har sonderat terrängen och hittat tre spelare som kan komma att ersätta Robben och Ribery. Tidningen uppger att jamaicanen Leon Bailey, Dortmund-spelaren Christian Pulisic samt den tyske landslagsmannen Julian Brandt är på klubbens radar och därmed tänkbara värvningar efter säsongen.

Bild skriver också att Bayern München troligtvis inte vill köpa loss James Rodriguez som just nu är utlånad till den tyska klubben från Real Madrid. Enligt Calciomercato har Juventus siktet inställt på den colombianske landslagsmannen.

Publicerad 2018-11-01 kl 16:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå