Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Israelisk klubb jagar Ogbu

Sillybloggen

Sirius och lagkaptenen Moses Ogbu meddelade i dag att parterna går skilda vägar efter säsongens slut. Ogbu har hunnit med att göra 185 seriematcher för Sirius, men nu återstår det alltså bara två före hans avtal går ut och han lämnar klubben.

– Jag har funderat länge över det här. Det har varit en ära att få spela för den här klubben så länge och att vara en del av allt det vi har åstadkommit här. Jag är full av stolthet och glädje över det. Men nu är jag 27 år gammal och jag tror att det är rätt läge att ta nästa steg i min karriär, för mig och min familj. Det var ett svårt beslut att ta, men ibland kommer du till ett skede i livet där du måste ta ett beslut, sa han i en kommentar på klubbens hemsida tidigare i dag.

Nu rapporterar UNT att det finns intresse för anfallaren från Israel. Enligt tidningen är Hapoel Tel Aviv intresserat av att knyta till sig anfallaren i januarifönstret.

Annons

Ogbu är i år noterad för sju mål och två assist på 26 framträdanden i allsvenskan. Sirius är placerat på tolfte plats och har redan säkrat nytt kontrakt i svensk fotbolls finrum.

Publicerad 2018-11-02 22:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto