Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kalmar förlänger med två talanger

Sillybloggen

Alexander Ahl-Holmström fick tidigare i höstas göra allsvensk debut mot Häcken. Anfallaren, som under säsongen öst in i Kalmars U19-lag, fick efter det göra ytterligare ett inhopp i den högsta svenska serien. Hans prestationer på planen har nu betalat av sig. KFF väljer att skriva ett nytt kontrakt med Ahl-Holmström och det nya avtalet sträcker sig till och med säsongen 2020.

– Det känns riktigt bra att förlänga avtalet. Det är någonting jag har siktat på sen jag kom hit. Man har fått kriga en hel del och nu är det verkligen värt det när man sitter här idag. Jag har kommit in i det bra den här säsongen och har fått visa vem jag är som fotbollsspelare. Jag har alltid vetat att jag har det i mig och det känns som en dröm som går i uppfyllelse, säger 19-åringen till klubbens hemsida.

Kalmar bekräftar att man också förlängt kontraktet med ytterligare en lovande spelare – Adam Helleborg, 20 år. Hans nya avtal är precis lika långt som Ahl-Holmström, det vill säga till och med 2020.

Annons

– Det har varit ett bra och lärorikt år tillsammans med Kalmar FF. Jag ser fram emot nästa säsong redan nu och fortsätta min resa här med att ta ytterligare kliv i min utveckling. Det känns fantastiskt att skriva under det här avtalet och det är ett kvitto på att jag gjort någonting bra, säger mittfältaren till klubbens hemsida.

Publicerad 2018-11-16 15:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto