Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sarris önskemål i januari - värva Serie A-skyttekungen

Sillybloggen

Chelseas nye tränare Maurizio Sarri fick i somras inte till en värvning av en ny anfallaren och fick nöja sig med Olivier Giroud och Alvaro Morata som hittills roterat på den centrala anfallspositionen i Premier League. I januari kan det däremot bli annorlunda, då Sarri nu uppges ha siktet inställt på en ny konkurrent till duon.

Enligt den engelska tidningen Daily Express är Sarris största önskemål att värva polske anfallaren Krzysztof Piatek, 23, från Genoa i januari-transferfönstret. Anfallaren inledde säsongen på ett imponerande vis med nio mål på sju matcher, men har sedan dess lämnat planen mållös i fem raka matcher i Serie A.

Tidigare har bland annat Juventus och Bayern München nämnts bland flera intresserade klubbar av anfallaren. Piatek är totalt noterad för sju mål på tolv matcher i höst och har kontrakt med Genoa fram till den sista juni 2022.

Piatek lämnade inför den här säsongen Cracovia Kraków för Genoa och gör därmed sin första säsong i den italienska högstaligan.

Annons
Publicerad 2018-11-19 07:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto