Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Thorarinsson redo för större liga: "Jag har hört talas om intresse"

Sillybloggen

Gudmundur Thórarinsson kom till IFK Norrköping inför 2017 och blev snabbt en viktig del av laget. Den gångna säsongen spelade islänningen samtliga matcher från start, förutom mot Gif Sundsvall när han var avstängd efter tre varningar.

I en intervju med Fotbolti.net säger mittfältaren att han njuter av sin semester och att han inte tänker för mycket på sin framtid. Samtidigt öppnar han dörren för en flytt.

– Jag tror att jag är redo att spela i en bättre liga och det är min dröm. Jag har hört talas om intresse men jag är erfaren nog för att veta att det är en lång väg från ett bud som klubben accepterar och att allt är klart. Jag är väldigt glad i Norrköping och vi har ett bra lag, säger islänningen.

Thórarinsson har tidigare spelat i Selfoss och IBV på Island, Sarpsborg och Rosenborg i Norge samt danska Nordsjälland.

Annons
Publicerad 2018-11-30 13:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto