Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Nykomlingen värvar amerikansk målvakt: "Känns jättebra"

Tidigare i år avancerade Kif Örebro från elitettan till damallsvenskan, där man spelar nästkommande säsong. På måndagen meddelar nykomlingen att man gjort klart med den amerikanska målvakten Danielle Rice, som närmast kommer från Assi IF.

– Det känns jättebra att ha skrivit på för ett år med KIF Örebro och därmed också få spela I OBOS Damallsvenskan tillsammans med dem. Jag tycker vi har ett mycket professionellt och konkurrenskraftigt lag, vilket gör att det känns spännande att se vad vi kan åstadkomma nästa säsong, säger amerikanskan till klubbens hemsida.

Dessutom meddelar Kif Örebro att målvakten Mimmi Paulsson-Febo har förlängt sitt kontrakt över nästa säsong.

– Det känns väldigt kul att få fortsätta resan tillsammans med KIF. Jag trivs riktigt bra här och att få ta steget upp från Elitettan till OBOS Damallsvenskan med klubben kunde kännas mer självklart för mig, säger hon.

Nästa säsong kommer Rice och Paulsson-Febo att konkurrera om förstaplatsen i målet.

– Vi har med Mimmi och Danielle två toppmålvakter som vi känner oss trygga med att de kan prestera mycket bra i OBOS Damallsvenskan nästa säsong, säger sportchefen Jonas Karlberg.

Publicerad 2018-12-03 kl 13:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons