Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Chelsea-stjärnor med utgående avtal - Sarri: "Tror vi kan ge båda nya kontrakt"

Chelseas brasilianske back David Luiz och spanske mittfältare Cesc Fabregas har båda utgående kontrakt som löper ut nästa sommar. Fabregas har under inledningen av säsongen fått knapp speltid och ryktats vara aktuell för bland annat Milan, medan Luiz är ordinarie i Londonklubbens backlinje.

Nu meddelar tränaren Maurizio Sarri att han vill förlänga med båda spelarna.

– Jag pratade med klubben om det här för en månad sedan. Jag vet att det inte är helt enkelt, men jag tror att vi kan ge båda nya avtal, säger han enligt Sky Sports.

– De är väldigt viktiga spelare för oss. Det är väldigt svårt att hitta en mittback på den nivån och väldigt svårt att hitta en central mittfältare som är lika teknisk som Fabregas, så jag tycker att de ska stanna hos oss, fortsätter han.

Däremot medger han att situationen försvåras av spelarnas ålder, då båda spelarna vill ha långa kontrakt, medan Chelsea vill erbjuda lite kortare avtal.

– Det är en väldigt svår affär av den anledningen. Klubben vill ha korta kontrakt, medan spelarna vill ha långa kontrakt. Det är därför svårt, men vi tror att vi kan hitta en lösning, säger Chelsea-tränaren.

Luiz är i höst noterad för 14 framträdanden i Premier League, medan Fabregas endast är noterad för tre matcher i ligan.

Publicerad 2018-12-04 kl 15:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons