Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Engblom åkte ur Elitserien - öppnar för Sundsvall: "Hade varit kul"

Tidigare AIK- och Gif Sundsvall-anfallaren Pontus Engblom spelar sedan ett antal år tillbaka i Norge. Inför den här säsongen lämnade han Strömsgodset för spel i Sandefjord, tog en ordinarie plats i laget och stod för sex mål i Elitserien. Däremot blev hans Sandefjord degraderat från högstaligan – och nästa år kan det bli spel i andraligan.

Engblom har kontrakt med Sandefjord över 2019, men öppnar nu för att det kan bli en framtid i tidigare klubben Sundsvall för spel i allsvenskan.

– Det är ingen hemlighet att Giffarna är en klubb som ligger mig varmt om hjärtat. Självklart hade det varit kul att spela på hemmaplan nån gång igen i karriären, sen om det sker nu eller senare får framtiden utvisa, säger Engblom till FotbollDirekt.

ANNONS

Sundsvalls sportchef Urban Hagblom berättar för sajten att föreningen följer Engbloms framfart i Norge, precis som med andra Sundsvallskillar ute i Sverige och i Europa, men att han just nu prioriterar att säkra upp spelare som har utgående avtal i föreningen före han börjar titta på att ta in nyförvärv utifrån.

 

Publicerad 2018-12-04 kl 15:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto