POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
28v

Uppgifter: Zlatan inte aktuell för flytt till Milan - av hänsyn till familjen

Zlatan Ibrahimovic har under en längre tid ryktats vara på väg bort från LA Galaxy och framför allt har han kopplats samman med Milan.

Flera italienska medier har under hösten uppgett att den svenske storstjärnans agent, Mino Raiola, har varit på plats för att diskutera en övergång och enligt italienska Mediaset har ett avtal kommit på plats och Ibrahimovic ansluter till de rödsvarta i januari.

Under tisdagen kom dock nya uppgifter från Sportitalia som gjorde gällande att Zlatans övergång kommer att gå i stöpet. Enligt sajten har affären stött på “seriösa problem” efter att diskussionerna mellan Mino Raiola och Milans sportchef Leonardo nått ett abrupt slut.

Uppgifter från Goal under onsdagen gjorde dock gällande att Zlatan Ibrahimovic var klar för Milan. Goal-journalisten Ignasi Oliva Gaspert var stensäker på att Zlatan kommer att återvända till Milan och sajten slog fast att parterna har nått en överenskommelse, vilket sajten menade bekräftas av “källor nära förhandlingarna”.

Nu kommer ytterligare en vändning. Enligt uppgifter till Expressen är övergången till Milan, eller andra europeiska klubbar, “högst osannolik”. En av orsakerna som tidningen uppger till varför inte flytten kommer att bli av är att Zlatans familj anpassat sig väl till livet i USA och därmed ska inte Zlatan vilja flytta, inte ens under en kortare tid.

Publicerad 2018-12-05 kl 15:20

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå