Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
4d

Uppgifter: Moberg Karlsson "slutförhandlar" i Tjeckien

IFK Norrköping-yttern David Moberg Karlsson, 24, var i år med och bidrog till att Peking blev tvåa bakom AIK i allsvenskan. Moberg Karlsson stod för ett fint år och var efter säsongens slut tydlig med att han vill lämna klubben för spel utomlands.

Nyligen rapporterade tjeckiska tidningen Denik Sport att en affär mellan Norrköping och Sparta Prag verkade vara i hamn efter ett bud på drygt tio miljoner kronor, men att Norrköping sedan drog sig ur affären.

Enligt FotbollDirekt är det däremot fortsatt aktuellt med en flytt till Prag. Sajten skriver att svensken har rest till Tjeckien för att “slutförhandla” med Sparta Prag om en övergång till klubben. Däremot ska det nu inte handla om en övergångssumma på tio miljoner kronor, som det tidigare rapporterats om, i stället 15 miljoner kronor, vilket också kan växa till drygt 20 miljoner kronor.

Moberg Karlsson blev i år noterad för tio mål och två assist i allsvenskan.

Publicerad 2018-12-06 kl 21:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons