Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Mittback lämnar Gais: "Vi är helt överens"

Alexander Leksell anslöt till Gais från IFK Göteborg inför säsongen 2017 och har spelat i klubben sedan dess. Mittbacken har däremot haft problem med skador och speltiden har därför varit begränsad under den senaste säsongen.

Leksells kontrakt gick ut efter säsongen och på fredagen meddelar Gais att 21-åringen lämnar klubben.

– Jag har pratat mycket med Alexander om 2019 och det har absolut varit en möjlighet att vi skulle förlänga. Men vi är också helt överens om att det han behöver mest av allt nu för att komma tillbaka efter sin skada och sitt matchuppehåll är att spela 90 minuter vecka ut och vecka in. Det kan vi inte garantera i GAIS och efter vi hade vänt och vridit på alternativen så var vi överens om att det är bättre att söka en klubb där han kan vara en stöttepelare i laget, säger tränaren Bosko Orovic i en kommentar.

Totalt spelade Leksell 14 matcher för Gais. Han har ännu inte gjort klart med någon ny klubbadress.

Publicerad 2018-12-07 kl 20:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons