Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Öis värvar anfallare från TFF: "Väldigt spännande spelare"

Freddie Brorsson har spelat i Trelleborg sedan 2015 då han anslöt till klubben från Malmö FF:s U19-lag. Under årets säsong representerade anfallaren TFF vid 25 tillfällen och svarade för ett mål i allsvenskan.

Trelleborg åkte dock ur allsvenskan och inför nästa säsong har Brorsson gjort klart med en ny klubbadress.

På sin hemsida meddelar Örgryte, som nästa år konkurrerar med TFF i superettan, att man värvat anfallaren.

– Det är en väldigt spännande spelare. Trots sin unga ålder fick han mycket speltid i Allsvenskan i år. Han är användbar på många olika positioner och kan bland annat spela på båda kanterna och längst fram som anfallare. Han påminner lite om Gurra (Gustav Ludwigson) då han jobbar väldigt hårt och har en energisk spelstil. Förhoppningsvis kan han också få en lika fantastisk utveckling med bland annat hjälp av Sörens (Börjesson) individuella träning med våra offensiva spelare, säger klubbens tränare Thomas Askebrand i en kommentar.

Brorsson lämnar alltså TFF efter fyra år i klubben och har skrivit på ett tvåårskontrakt med Öis.

– Efter att ha besökt ÖIS och träffat både Thomas (Askebrand) och Kent (Carlzon) blev jag säker på mitt beslut. Thomas hade en klar plan om hur han vill ha mig som spelare. Det är en fin anläggning med en träningsplan i riktigt bra skick, staden verkar också väldigt bra. Sedan har jag fått ett väldigt varmt välkomnande av alla i klubben. Både från Thomas och Kent, men även från personalen på kansliet och folk runt omkring klubben. Jag har en positiv känsla, säger 21-åringen.

Publicerad 2018-12-07 kl 17:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons