Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Henrik Rydström nära att ta över Sirius

Sillybloggen

Henrik Rydström ledde under hösten Kalmar FF:s A-lag efter att den dåvarande huvudtränaren Nanne Bergstrand blivit sjukskriven. Efter säsongens slut så tvingades han däremot bort, till stora protester från fansen, från föreningen.

Rydström har därefter uppgetts vara aktuell för flera klubbar, bland annat Oskarshamns AIK i division 1. Nu kommer nya uppgifter om att Rydström ska vara aktuell för en annan allsvensk klubb än Kalmar – Sirius. Enligt Expressen för KFF-ikonen en dialog med Sirius och samtalen, uppger tidningen, är långt gångna. Expressen skriver också att om allt går planenligt så kan Rydström presenteras nästa vecka. Sirius står just nu utan tränare efter att Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf lämnat för Djurgården.

Enligt tidigare uppgifter till Fotbollskanalen ska Mirza Jelecak också vara ett alternativ till att ta över Sirius som huvudtränare. Sirius har också berättat att Mirza Jelecak kommer att få en “ledande roll” i Sirius.

Annons

Henrik Rydström berättade under torsdagen att det finns alternativ och att han hoppades att det skulle lösa sig inom snar framtid.

– Både allsvenskan och superettan. Sedan är det också där en definitionsfråga, hur konkret det har varit. Jag har medvetet valt att vara lite passiv men pratar med ett par klubbar. Inom någon vecka, eller kanske några veckor, så måste det vara klart, antingen att jag fortsätter som tränare eller att jag inte fortsätter, sa Rydström till Barometern.

Publicerad 2018-12-07 11:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto