Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid-mittfältare söker ny klubb - vill ha regelbunden speltid

Sillybloggen

Marcos Llorente, 23, är fostrad i Real Madrid och tog för ett par år sedan steget upp till “Marängernas” A-lag. Under de senaste två säsongerna har han fått knapp speltid med anledning av hård konkurrens på det centrala mittfältet i storklubben och är hittills endast noterad för tre ligamatcher i år.

Det verkar han inte vara speciellt nöjd med.

Enligt ESPN vill 23-åringen nu ha regelbunden speltid och kommer att ställa en förfrågan till klubben för att få göra en flytt i januari för att få mer speltid i en annan klubb. Llorente har visserligen fått speltid i de två senaste ligamatcherna från start, då Casemiro varit skadad, men ska ändå vilja få till en övergång.

Vidare skriver sajten att Llorente har kopplats ihop med en flytt till bland annat Arsenal, Liverpool, Roma, Napoli, Sevilla och Deportivo Alavés tidigare, men att det även ska finnas fler Premier League-klubbar med i bilden.

Llorente är totalt noterad för sju framträdanden i höst i alla turneringar och har kontrakt med Real Madrid fram till sommaren 2021.

Annons
Publicerad 2018-12-14 23:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto