Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Djurgården nära ny mångmiljonaffär - anfallare säljs senast i januari: "Aktuellt att det händer något"

Sillybloggen

Djurgårdens anfallare Aliou Badji, 21, hade under vårsäsongen i år tufft att få kontinuerligt med speltid från start i allsvenskan, men fick större förtroende sedan konkurrenten Tinotenda Kadewere lämnade laget för flytt till Frankrike.

Tidigare i höst kopplades Badji ihop med en flytt till turkiska Galatasaray – och nu ska en flytt vara nära för anfallaren. Enligt FotbollSthlm är Galatasaray, men även franska Rennes intresserat av att värva anfallaren , samtidigt som det även ska finnas med en grekisk klubb och en italiensk klubb bland de konkreta intressenterna.

Vidare uppger sajten att en övergång lär bli av senast i januari och att Djurgårdens prislapp ska ligga på runt 25 miljoner kronor. Djurgårdens sportchef Bosse Andersson bekräftade också i artikeln att det finns konkret intresse för anfallaren, men ville varken kommentera klubbar eller summor.

Annons

– Utan att säga att vi förhandlar kan jag säga att det finns konkret intresse. Det är aktuellt att det händer något. Jag vet att han finns med på flera klubbars lista, utan att nämna några klubbars namn, säger Andersson till FotbollSthlm.

Badji blev i år noterad för åtta mål och tre assist på 28 matcher, varav 16 från start i allsvenskan. Anfallaren har kontrakt med Djurgården över säsongen 2020.

Publicerad 2018-12-16 20:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto