POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
8v

Uppgifter: Larsson lämnade Bröndby - nu aktuell för Ligue 1-klubb

Johan Larsson, 28, meddelade nyligen att han i år lämnar Bröndby vid kontraktets slut efter fyra år i klubben. Han berättade då att han känner sig redo för en ny utmaning i karriären – och uppgavs senare, av Borås Tidning, vara aktuell för både AEK Aten i Grekland, Vancouver Whitecaps i MLS och en klubb i Turkiet.

Nu uppger Le Télégramme att även Karl-Johan Johnssons franska klubb Guingamp är intresserat av att värva den svenske högerbacken.

Guingamp blev i fjol tolva i ligatabellen, man har under hösten haft det tufft och är i dagsläget jumbo med åtta poäng efter 18 omgångar i Ligue 1. Laget har dessutom åtta poäng upp till Dijon på säker mark och lär behöva rycka upp sig rejält under vårsäsongen för att säkra ett nytt kontrakt i högstaligan.

Larsson blev i år noterad för två mål och fyra assist på 19 matcher i Superligan.

Publicerad 2018-12-21 kl 12:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå