Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Assisterande tränaren lämnar Örgryte

Efter tre säsonger som spelare och ytterligare en som assisterande tränare står det nu klart att Fredrik Björck lämnar Örgryte, enligt klubbens hemsida för att satsa på sin civila karriär.

– Först och främst vill jag tacka alla spelare och ledare som jag jobbat med under min tid i klubben, det har varit ett rent nöje! Att klubben är på rätt väg tillbaka till sin rätta plats är jag helt övertygad om. Jag kommer att följa den från läktaren, soffan eller var jag än kommer befinna mig. Klubben har fått en alldeles speciell plats i mitt hjärta, och jag är stolt att få ha varit en del av den!, säger Björck i en kommentar på Öis hemsida.

Publicerad 2019-01-03 kl 16:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons