Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Vd:n medger att Forsbergs lagkamrat kan vara förlorad - Real Madrid intresserat

Timo Werner, 22, har ryktats vara på väg till flera av Europas storklubbar. Så sent som i går, onsdag, rapporterade Calcio-Mercato att anfallaren var en av fem spelare som Real Madrid höll koll som en möjlig ersättare till Cristiano Ronaldo.

Hans kontrakt löper ut 2020 – och om man inte lyckas förlänga kontraktet innan sommaren ser det ut som att man tvingas till försäljning. Detta medger RB Leipzigs vd Oliver Mintzlaff, enligt Goal-journalisten Ronan Murphy.

Publicerad 2019-01-03 kl 09:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons