Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Pochettino om Eriksens kontrakt: "Han har all rätt att göra vad han vill"

Christian Eriksen sitter på ett kontrakt med Tottenham som går ut sommaren 2020. Det har ryktats om att både Real Madrid och Barcelona ska vara intresserade av dansken, men Spurs tränare Mauricio Pochettino ser gärna att Eriksen förlänger.

– Eriksen är viktig för Tottenham. Du vill att sådana spelare ska vara med dig, men han har all rätt att göra vad han vill. Det vore fantastiskt om han ville binda sig till klubben på lång sikt. Han är lycklig här. Det är inte bara i våra händer, säger Pochettino enligt BBC.

Publicerad 2019-01-03 kl 22:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons