Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Paulsen ansluter till 2. Bundesliga-klubb under dagen

Fotbollskanalen skrev under måndagen att Hammarbys danske back Björn Paulsen inte fanns med när klubben gjorde sin första träning för året. Tränaren Stefan Billborn var då inne på att stjärnan var på väg bort.

– Jag tror det är stor risk att han säljs. Jag har hört att det handlar om två-tre klubbar som varit intresserade. I slutändan, om det blir så, är det bara att säga grattis. Han har ett år kvar och samtidigt är det ofta så att om spelarna vill i väg så kan du inte göra så mycket, sa Billborn.

Nu rapporterar tyska Donaukurier att Paulsen under måndagen kommer att ansluta till Ingolstadts träningsläger i Alicante. Laget ligger på jumboplats i den tyska andraligan inför omstarten i slutet på januari.

Publicerad 2019-01-07 kl 14:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons