Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Morata vill lämna - Chelsea förhandlar med Sevilla

Sillybloggen

Alvaro Morata vill lämna Chelsea, rapporterar tidningen Evening Standard under onsdagen. Tidningen skriver att anfallarens agent redan träffat representanter för Sevilla och att parterna diskuterat ett lån med en köpoption.

– Vi är intresserade av Morata, men det är en väldigt komplicerad process på grund av hans prislapp. Spelaren vill hit framför andra alternativ men förhandlingarna med Chelsea blir komplicerade, säger sportchefen Joaquin Caparros enligt tidningen.

The Evening Standard uppger att Sevilla lagt ett pund på fem miljoner pund (57 miljoner kronor) för att låna Morata och ytterligare 35 miljoner pund (398 miljoner kronor) skulle behöva betalas därefter för att göra övergången permanent.

Alvaro Morata anslöt till Chelsea under 2017 och kostade då klubben 58 miljoner pund (cirka 660 miljoner kronor). Totalt har det blivit 16 mål på 47 ligamatcher i Chelsea-tröjan.

ANNONS
Publicerad 2019-01-09 18:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto