Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Officiellt: Målvakt förlänger med Norrköping

IFK Norrköpings tredjemålvakt Gustav Jansson blir kvar i klubben. Det meddelar Peking på sin hemsida. 32-åringen har förlängt sitt kontrakt.

– Väldigt kul att vara kvar i IFK Norrköping, det är en fantastiskt bra miljö i och omkring klubben. 2019 kommer bli ett spännande år och jag är väldigt stolt att få vara med på den resan, säger Jansson till Norrköpings hemsida.

Norrköpings manager Jens Gustafsson:

– Vi är glada för att vi till slut hittade en överenskommelse med Gustav. Han hanterar sin backup-roll i målvaktsbesättningen på ett alldeles utmärkt sätt. I Gustav får vi en vuxen person som hjälper laget i vardagen med att sätta perspektiv på saker.

– Utifrån vad som väntar oss i sommar med Europa-spel är det viktigt att ha en målvakt till i truppen. Det är en av anledningarna till att vi har varit så angelägna att skriva ett nytt avtal med Gustav.

Jansson har tidigare representerat Åtvidabergs FF.

Publicerad 2019-01-09 kl 14:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons