Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal förnyar intresse för mexikansk mittfältare

Sillybloggen

Arsenal har under senaste tiden rapporterats vara ute efter att hitta en ersättare till Aaron Ramsey som har ett utgående avtal och ser ut att lämna klubben i sommar. Nyligen kom rapporter om att Londonklubben ska vara nära en överenskommelse med Barcelona om Denis Suarez, men nu verkar ett annat namn vara uppe på tapeten.

Enligt engelska tidningen Daily Mirror är Arsenal fortsatt, precis som uppgifter förtäljde i somras, intresserat av att värva mexikanske mittfältaren Hector Herrera från Porto. Herrera kopplades nyligen ihop med en flytt till Inter, men kan nu möjligen även vara aktuell för en flytt till London och England.

Daily Mirror skriver vidare, med hänvisning till portugisiska tidningen O Jogo, att Inter ska vara i förarsätet för en värvning, men att Arsenal ännu har en chans.

Herrera har den här säsongen gjort totalt 28 framträdanden för Porto, men har även 70 A-landskamper för det mexikanska landslaget på meritlistan. Mittfältaren sitter på ett utgående kontrakt med Porto som går ut i sommar.

Annons
Publicerad 2019-01-09 07:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto