Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Uppgifter: Arsenal förnyar intresse för mexikansk mittfältare

Arsenal har under senaste tiden rapporterats vara ute efter att hitta en ersättare till Aaron Ramsey som har ett utgående avtal och ser ut att lämna klubben i sommar. Nyligen kom rapporter om att Londonklubben ska vara nära en överenskommelse med Barcelona om Denis Suarez, men nu verkar ett annat namn vara uppe på tapeten.

Enligt engelska tidningen Daily Mirror är Arsenal fortsatt, precis som uppgifter förtäljde i somras, intresserat av att värva mexikanske mittfältaren Hector Herrera från Porto. Herrera kopplades nyligen ihop med en flytt till Inter, men kan nu möjligen även vara aktuell för en flytt till London och England.

Daily Mirror skriver vidare, med hänvisning till portugisiska tidningen O Jogo, att Inter ska vara i förarsätet för en värvning, men att Arsenal ännu har en chans.

Herrera har den här säsongen gjort totalt 28 framträdanden för Porto, men har även 70 A-landskamper för det mexikanska landslaget på meritlistan. Mittfältaren sitter på ett utgående kontrakt med Porto som går ut i sommar.

Publicerad 2019-01-09 kl 07:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons