Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: ÖFK lånar Chelsea-talang

Östersunds FK har under senaste åren gjort flera nyförvärv från England – och nu kan snart nästa engelsman vara på plats för spel med klubben i allsvenskan. Enligt engelska tidningen Daily Mirror ser Chelseas centrale mittfältare Charlie Colkett, 22, ut att lånas ut över den kommande säsongen till ÖFK med en köpoption inskriven i avtalet.

Colkett är fostrad i Chelsea, men har under senaste åren blivit utlånad till en rad olika klubbar – Bristol Rovers, Swindon Town, Vitesse – och senast under förra hösten till Shrewsbury  Town i League One. Colkett fick däremot ont om speltid i höstas och gjorde endast en ligamatch i den engelska tredjedivisionen.

Daily Mirror skriver vidare att Colkett tidigare beskrevs som “nästa Frank Lampard”, men att han inte lyckats slå sig in i Chelseas A-trupp.

Publicerad 2019-01-09 kl 13:11

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons