Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Barcelonas jättebud på Willian - floppvärvning och 570 miljoner kronor

Barcelona uppgavs redan i somras vara ute efter att värva Chelseas brasse Willian. Spekulationerna tog fart på allvar när brassen kom sent till Londonklubbens försäsongsträning och det blev skriverier om att stjärnan möjligen försökte göra sig omöjlig, men i slutändan blev han ändå kvar i klubben.

Nu uppges Barcelona göra ett nytt försök. Engelska tidningen Daily Mail rapporterar att Barcelona är villigt att erbjuda Chelsea 50 miljoner pund, drygt 570 miljoner kronor och sommarens Bordeaux-förvärv Malcom för en signering av brassen. Malcom kostade Barcelona drygt 425 miljoner kronor i somras, men har i höst fått knapp speltid.

Tidningen skriver vidare att Chelsea avvisade ett bud från Barcelona på 65 miljoner pund, drygt 740 miljoner kronor i juli i fjol, men att klubben nu kan tänkas vilja sälja spelaren som har 18 månader kvar på sitt kontrakt och i fjol passerade 30 år.

Willian är hittills noterad för två mål och fyra assist på 20 matcher i Premier League under den här säsongen.

Publicerad 2019-01-11 kl 07:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons