Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Hedlund lämnar Union Berlin - klar för dansk storklubb

Tidigare Elfsborg-mittfältaren Simon Hedlund, 25, lämnade sommaren 2016 Boråsklubben för spel med Union Berlin i tyska andraligan. Under förra hösten blev det däremot mindre speltid med främst inhopp – och i december berättade Hedlunds agent Per Jonsson att mittfältaren vill lämna den tyska klubben.

– Det är ingen bra situation. Från att ha varit mer eller mindre ordinarie hela tiden och det är något vi ser över givetvis. De vill inte släppa honom än så länge vilket är ett problem. Vi är i början av diskussionen. De vill inte ändra någonting i truppen mitt i säsongen eftersom de är ett topplag. Men jag tycker att om man inte är med i truppen så är man inte en viktig spelare. Så vi har lite olika alternativ faktiskt, vilket är positivt. Det håller vi på och sonderar nu och sedan ska klubben säga sitt. Men Simon finner sig inte i det här. Det här är inte roligt. Alternativen är fortfarande utanför Sveriges gränser, sa Jonsson till Fotbollskanalen då.

Nu rapporterar tyska tidningen Berliner-Kurier att nästa klubbadress är klar – danska storklubben Bröndby. Tidningen skriver att Hedlund inte följer med på lagets träningsläger i Spanien, då han i stället ansluter till den danska klubben.

Hedlund är under den här säsongen noterad för elva matcher i 2. Bundesliga.

Publicerad 2019-01-11 kl 13:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons