Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester City värvar kroatisk talang

Sillybloggen

Manchester City släppte nyligen talangfulle spanjoren Brahim Diaz – och kan nu i stället vara nära att värva in en annan talangfull spelare. Trovärdiga engelska tidningen The Guardian uppger att City har nått en överenskommelse med kroatiska klubben Hajduk Split om att värva 18-årige centrale mittfältaren Ante Palaversa från klubben.

The Guardian rapporterar att City förväntas betala sju miljoner pund, drygt 80 miljoner kronor för den kroatiske talangens underskrift. Vidare skriver tidningen att klubben lär presentera spelaren inom de närmaste dagarna, men att Palaversa lär fullfölja säsongen med Hajduk Split och därefter kan bli utlånad till klubben igen.

Palaversa har kontrakt med Hajduk Split fram till den sista juni 2022 och är hittills noterad för två mål på 17 framträdanden i alla turneringar den här säsongen. Han rankas dessutom redan som en av de bästa centrala mittfältarna i den kroatiska högstaligan, skriver den engelska tidningen.

Annons
Publicerad 2019-01-16 22:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto