Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Tidigare allsvensk stjärnback aktuell för comeback i division 2

Sillybloggen

Tidigare AIK-, Häcken- och Helsingborgs IF-backen Walid Atta, 32, spelade senast allsvensk fotboll i Östersunds FK under 2016, men lämnade därefter Sverige igen för ett nytt äventyr utomlands i Najran, Saudiarabien, vidare på lån till norska Sogndal och därefter till Khaleej i Saudiarabien igen som han lämnade hösten 2017.

Nu rapporterar HD att Atta under senaste två åren har bott i Qatar, men utan att spela fotboll. Men nu kan backen vara nära en comeback på planen igen i Hittarp i division 2.

– Jag har inga direkta kommentarer kring Walid mer än att han ska bosätta sig i Helsingborg. Vi har goda relationer, har hjälpt honom lite grann och får se vad det innebär rent sportsligt, säger Hittarps sportchef Mattias Hallberg till HD.

– Det hade betytt supermycket för laget. Han sitter på otroligt mycket kunskap och erfarenhet. Av det lilla jag har pratat med honom verkar det som att han är villig att dela med sig av det till de yngre. Han är nog ett bra bollplank på olika sätt, fortsätter han.

ANNONS

Atta har meriter från Sveriges U21-landslag, men valde därefter att representera Etiopiens landslag på seniornivå.

Publicerad 2019-01-16 21:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto