Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Michelsen in i kampen om Kacaniklic - kan snuva Bajen på värvningen

Sillybloggen

För några dagar sedan skrev Expressen att Hammarby bara var detaljer från att göra klart med Alexander Kacaniklic. Mittfältaren bröt under vintern sitt kontrakt med franska Nantes och tidigare har FotbollDirekt rapporterat att mittfältaren varit på klubbens träningsanläggning i Årsta.

FotbollDirekt skriver under torsdagen att det dock är fler klubbar som är med i matchen om den tidigare landslagsmittfältaren. Bland annat ska den danska klubben Odense, som tränas av den tidigare Hammarby-tränaren Jakob Michelsen, gett sig in i kampen. Även danska Bröndby uppges visa intresse för svensken. Sajten skriver att det är ”helt öppet” men flera olika klubbar kring Kacaniklics signatur.

Alexander Kacaniklic gjorde under sin tid i England 47 matcher i Premier League. Under tiden i Fulham var han dessutom utlånad till tre olika klubbar: Watford, Burnley och FC Köpenhamn innan han skrev på för Nantes.

Annons
Publicerad 2019-01-31 23:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto