POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Muntari skriver avtal med spansk klubb

Förre ghananske landslagsmannen Sulley Muntari, 34, har haft en framgångsrik karriär med spel i bland annat Inter och Milan i Serie A, men har varit kontraktslös sedan han lämnade Deportivo La Coruna sommaren 2018. Nu har han hittat en ny klubb igen.

Den spanska andraligaklubben Albacete Balompié presenterade sent i går Muntari som lagets senaste förstärkning. Ghananen skrev på ett avtal över den här säsongen. Nu ska han hjälpa Albacete, som är placerat på fjärdeplats i ligatabellen, att säkra uppflyttning för spel i La Liga under nästa säsong.

Muntari gjorde under förra säsongen åtta framträdanden för Deportivo i La Liga, men det är tydligt att mittfältaren har börjat varva ner rejält. Innan han kom till Deportivo vintern 2018, så var han också kontraktslös i ett halvår efter att han lämnade Pescara sommaren 2017. I år är det fyra år sedan han lämnade Milan för Ittihad i Saudiarabien.

 

Publicerad 2019-02-01 kl 10:04

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto