POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Guardiola vill värva engelsk försvarsduo

Manchester City är en av storklubbarna i Europa som har en stor bredd bland stjärnspelare i matchtruppen. Den engelska tidningen The Sun rapporterar nu att tränaren Pep Guardiola är ute efter att bredda truppen ytterligare, den här gången med två engelska ytterbackar från konkurrenter för att stärka upp försvarsstallet.

Guardiola uppges vilja värva Crystal Palaces, 21, högerback Aaron Wan-Bissaka och Leicesters vänsterback Ben Chilwell, 22, för totalt 80 miljoner pund, drygt 950 miljoner kronor i sommar, där Chilwell förväntas kosta 50 miljoner pund, drygt 595 miljoner kronor och Wan-Bissaka väntas kosta 30 miljoner pund, drygt 355 miljoner kronor.

Manchester City värvade även för två år sedan två ytterbackar – Benjamin Mendy och Kyle Walker – men Mendy har under senaste säsongerna haft stora skadeproblem, vilket kan bana väg för en värvning av Chilwell.

Chilwell har kontrakt med Leicester fram till den sista juni 2024 och är den här säsongen noterad för 23 matcher i Premier League. Wan-Bissaka har i sin tur avtal med Palace fram till sommaren 2022 och är också noterad för 23 ligamatcher den här säsongen.

Publicerad 2019-02-03 kl 09:32

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto