POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Engelsk anfallare provtränar med HIF: "Mångsidig"

Noel Mbo, 19, tillhör Gillingham i England. Men just nu provtränaren anfallaren med allsvenska Helsingborg. På tisdagen gjorde han sitt första pass med klubben och i helgens träningsmatch mot Öster är tanken att han ska få speltid.

– Jag hade hoppats på att få fler chanser efter att jag förlängde kontraktet inför den här säsongen. Det har inte blivit mycket med det, och därför har Gillingham gett mig tillåtelse att se på vilka alternativ som finns, säger Mbo till Helsingborgs Dagblad.

På frågan vad 19-åringen hoppas kunna bidra med under provspelet svarar han:

– Jag är mångsidig. Jag kan spela själv på topp, eller med en annan anfallare. När jag är här handlar det först och främst om att göra det enkelt för sig. Jobba hårt, utmana försvarsspelarna och göra mål när chanserna dyker upp.

Under årets säsong i Gillingham har Mbo inter lyckats ta en plats i laget och i stället matchats i klubbens U23-lag.

Publicerad 2019-02-07 kl 23:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå