Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Djuric tränar med HBK: "Alltid intressant"

Sillybloggen

Dusan Djuric inledde sin karriär i Halmstad, innan han lämnade för FC Zürich 2007. Efter att ha lämnat Gais efter fjolårssäsongen är mittfältaren klubblös. Då tränar Djuric med HBK, vilket han gjort flera gånger tidigare.

– Egentligen är det ingenting med det, utan det är det vanliga. Han har inte klart med någon klubb och därför behöver han träning – och då får han träna med oss, säger klubbchefen Tony Karlsson till Hallandsposten.

– Det är alltid intressant med spelare från Halmstad och vi är alltid intresserade av att ha en bra relation med spelare från vår klubb. Han sitter också på ganska intressanta kvaliteter, men det låter jag Igor (Krulj, tränare) uttala sig om. Men som sagt förhandlar vi inte med honom.

Krulj om Djuric:

– Han är en duktig fotbollsspelare som varit viktig för klubben tidigare. Sedan har en en skadehistorik och hur fysiskt redo han är vet vi inte riktigt.

Annons
Publicerad 2019-02-11 21:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto