Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bahoui reser till Nederländerna - ska förhandla med ny klubb

Sillybloggen

Nabil Bahoui skrev sommaren 2017 på för schweiziska Grasshopper Zürich. Under förra våren var han utlånad till AIK och där gjorde han totalt elva framträdanden för klubben i allsvenskan.

I höstas var han tillbaka i Grasshopper och fick gott om speltid. Men för två veckor sedan bröt han kontraktet med den schweiziska klubben, vilket Grasshopper meddelade på sin hemsida. Enligt klubben var det efter “en ömsesidig överenskommelse”.

I samband med att kontraktet bröts så berättade AIK:s sportchef Björn Wesström att han haft koll på Bahoui under åren utomlands.

– Vi följer väl alltid den typen av situationer, sedan får vi se hur det utvecklar sig, sa han.

– Det är alltid intressant, Nabil är alltid intressant för AIK. Och ibland passar det bättre än vid andra tillfällen. Vi har inte pratat nu, så jag kan konstatera att brytningen med Grasshoppers inte har att göra med AIK.

Annons

Nu rapporterar Aftonbladet att Bahoui inte ser ut att hamna i AIK. Enligt uppgifter till tidningen har 28-åringen rest till Amsterdam för att diskutera ett kontrakt med en nederländsk klubb.

Publicerad 2019-02-15 08:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto