POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Efter nya samarbetet - Blåvitt testar nya spelare

IFK Göteborg inledde tidigare under året ett samarbete med den spanska företaget Ekkono Soccer Services, något som gav Poya Asbaghi en assisterande tränare i form av Ferran Sibila.

“Det är ett samarbetsavtal där Ferran agerar som konsult på plats hos oss”, skrev IFK Göteborgs klubbdirektör Max Markusson i ett mejl till Fotbollskanalen. Markusson förklarade att Sibila är Ekkono Soccer Services person på plats i Göteborg och att den assisterande tränaren är anställd av Ekkono Soccer Service och inte IFK Göteborg.

Nu menar GT att Blåvitt kommer att få ännu mer hjälp av det spanska företaget. Tidningen skriver att en spanjor och en person med spansk koppling kommer att provspela med IFK Göteborg under veckan. Vilka spelarna är eller vilka positioner de spelar på är i dagsläget inte känt.

Under Sibila tid i Sundsvall tog laget in flera spanjorer, bland annat David Batanero och Juanjo Ciercoles, något som skedde efter att ett samarbetet mellan Sundsvall och Ekkono Soccer Services inletts.

Publicerad 2019-02-19 kl 20:55

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå