Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Efter nya samarbetet - Blåvitt testar nya spelare

Sillybloggen

IFK Göteborg inledde tidigare under året ett samarbete med den spanska företaget Ekkono Soccer Services, något som gav Poya Asbaghi en assisterande tränare i form av Ferran Sibila.

“Det är ett samarbetsavtal där Ferran agerar som konsult på plats hos oss”, skrev IFK Göteborgs klubbdirektör Max Markusson i ett mejl till Fotbollskanalen. Markusson förklarade att Sibila är Ekkono Soccer Services person på plats i Göteborg och att den assisterande tränaren är anställd av Ekkono Soccer Service och inte IFK Göteborg.

Nu menar GT att Blåvitt kommer att få ännu mer hjälp av det spanska företaget. Tidningen skriver att en spanjor och en person med spansk koppling kommer att provspela med IFK Göteborg under veckan. Vilka spelarna är eller vilka positioner de spelar på är i dagsläget inte känt.

Annons

Under Sibila tid i Sundsvall tog laget in flera spanjorer, bland annat David Batanero och Juanjo Ciercoles, något som skedde efter att ett samarbetet mellan Sundsvall och Ekkono Soccer Services inletts.

Publicerad 2019-02-19 20:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto