POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Anfallare lämnar Syrianska

Mattias Mete, 31, har under olika sejourer representerat Syrianska och kom senast till föreningen 2016 efter en kort sejour i Çanakkale Dardanelspor i Turkiet.  I fjol var anfallaren med och bidrog till att Syrianska blev uppflyttat till superettan, men ådrog sig en korsbandsskada i juni i fjol och missade resterande delen av säsongen.

Nu meddelar Syrianska att parterna går skilda vägar.

“Vi rikta ett stort tack till Mattias Mete, som alltid kommer att förbli en del av den rödgula familjen, för hans tid och insatser som han lagt in i Syrianska och önskar honom ett stort lycka till i fortsättningen”, skriver föreningen på sin hemsida.

Mete har under de senaste tre åren gjort 20 mål på 52 matcher i klubben. Han har även tillhört bland annat Dalkurd och Åtvidaberg i svensk fotboll.

Publicerad 2019-02-21 kl 10:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå