Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Rodgers ersättare klar för Celtic

Sillybloggen

Leicester City meddelade i kväll att förre Liverpool-tränaren Brendan Rodgers, senast i Celtic, tar över som huvudtränare efter Claude Puel i klubben. Lite senare presenterade Celtic en ny tränare och meddelade att Neil Lennon återvänder till klubben.

Lennon var mellan 2010 och 2014 huvudtränare i Celtic och tar nu över ansvaret för laget fram till den här säsongens slut. Det gör han ihop med John Kennedy som assisterande tränare och Damien Duff som “first team coach”.

– Jag känner ett brett spektrum av känslor och den första känslan är såklart stolthet. Jag har privilegiet att få det här jobbet igen och jag känner stor tacksamhet över att klubben har ett hopp och en tro på mig ytterligare en gång, säger Lennon i en kommentar på Celtics hemsida.

Celtic toppar den skotska ligatabellen med åtta poäng ner till Rangers på andra plats. Svenske landslagsbacken Mikael Lustig spelar sedan tidigare i laget, men har ett utgående avtal med klubben.

Annons

Publicerad 2019-02-26 21:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto