Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: West Ham ute efter Newcastle-mittfältare

Sillybloggen

Jonjo Shelvey har varit utanför Newcastles tripp den senaste tiden och nu kan han vara på väg bort från klubben. Enligt Sky Sports tittar West Ham på den skadedrabbade mittfältaren och Londonlaget uppges vara intresserat av att värva Shelvey i sommar för en summa på nästan 250 miljoner kronor.

Shelvey, 27, har trots sin ålder nästan spelat i Premier League i ett decennium. Mittfältaren slog igenom i högstaligan under sina år i Liverpool, därefter flyttade han till Swansea innan han gick till sin nuvarande klubb Newcastle. Den här säsongen gjort elva framträdanden för Newcastle i Premier League.

ANNONS
Publicerad 2019-03-03 12:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto