Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Pirlo aktuell för Juventus B-lag

Tidigare italienske landslagsmittfältaren Andrea Pirlo avslutade under 2017 sin aktiva karriär i New York City och MLS. Pirlo har sedan dess utbildat sig till tränare, men ännu inte haft något uppdrag i någon klubb.

Nu rapporterar italienska tidningen Corriere Della Sera att Pirlo kan vara nära sitt första tränaruppdrag. Tidningen skriver att Juventus ser sig om efter en ny tränare till b-laget, som i dagsläget leds av Mauro Zironelli. Pirlo kan då vara en tänkbar ersättare till posten för nästa säsong.

Juventus b-lag spelar i dagsläget i den italienska tredjedivisionen Serie C och är på tolfteplats i ligatabellen. Svenske försvararen Mattias Andersson har under den här säsongen spelat matcher för laget.

ANNONS
Publicerad 2019-03-04 kl 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto