Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Pirlo aktuell för Juventus B-lag

Sillybloggen

Tidigare italienske landslagsmittfältaren Andrea Pirlo avslutade under 2017 sin aktiva karriär i New York City och MLS. Pirlo har sedan dess utbildat sig till tränare, men ännu inte haft något uppdrag i någon klubb.

Nu rapporterar italienska tidningen Corriere Della Sera att Pirlo kan vara nära sitt första tränaruppdrag. Tidningen skriver att Juventus ser sig om efter en ny tränare till b-laget, som i dagsläget leds av Mauro Zironelli. Pirlo kan då vara en tänkbar ersättare till posten för nästa säsong.

Juventus b-lag spelar i dagsläget i den italienska tredjedivisionen Serie C och är på tolfteplats i ligatabellen. Svenske försvararen Mattias Andersson har under den här säsongen spelat matcher för laget.

ANNONS
Publicerad 2019-03-04 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto