Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Gais flyttar upp talang - "sista spelaren in"

Sillybloggen

Gais meddelade under tisdagsmorgonen att föreningen flyttar upp 18-årige mittbacken Milos Andelkovic till A-laget. Backen har under vintern tränat med A-truppen och får nu ett kontrakt som sträcker sig över 2021.

– Milos är en tuff och orädd försvarare som med sin längd och fysik är som klippt och skuren för rollen som mittback. Han har utvecklats fint under de månader han varit med och kört med A-truppen men förhoppningsvis kan han ta ytterligare steg framöver, främst kanske för att utveckla sin spelförståelse. Det ska bli jättekul att jobba vidare med honom under året, säger Gais-tränaren Bosko Orovic i en kommentar på föreningens hemsida.

Andelkovic blir därmed den 21:a spelaren i Gais A-trupp, vilket också är den sista pusselbiten i truppbygget inför den kommande säsongen. Gais meddelade nämligen på sin hemsida att han är den “sista spelaren” att förstärka truppen.

ANNONS
Publicerad 2019-03-05 07:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto