Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Marseille-back aktuell för Ibrahimovics Galaxy

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic kan i sommar få sällskap av en meriterad back i Los Angeles Galaxy. Den franska tidningen France Football uppger att Marseille-backen Adil Rami är aktuell för att ansluta till klubben i sommar.

Rami har kontrakt med Marseille fram till sommaren 2021, men kan enligt tidningen vara aktuell för en flytt till Galaxy i sommar, då MLS transferfönster är öppet mellan den 9 juli och 9 augusti. Rami har under den här säsongen fått knapp speltid i Marseille – endast 13 ligamatcher – vilket kan vara en anledning till att han kan lämna Marseille.

Adil Rami anslöt sommaren 2017 till den franska storklubben från Sevilla och har även klubbar som Valencia, Milan och Lille på meritlistan. I somras var han även med och tog VM-guld med Frankrike i Ryssland.

ANNONS
Publicerad 2019-03-05 11:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto