Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Trots uttåget i CL - PSG vill förlänga med Tuchel

Sillybloggen

Inför årets säsong tog tyske Thomas Tuchel över tränaransvaret i Paris Saint-Germain. I ligaspelet har laget gått starkt och efter 26 spelade omgångar har PSG bara förlorat en match och leder Ligue 1 i överlägsen stil.

I veckan fick PSG däremot respass i Champions League efter att Manchester United blivit för svårt. PSG föll med 3-1 på hemmaplan och efter matchen var besvikelsen stor, men trots det verkar den franska storklubben vilja förlänga kontraktet med Tuchel.

Sky Sports, som hänvisar till Le Parisien, skriver att presidenten Nasser Al-Khelaifi vill att Tuchel stannar i klubben. Den tyske tränaren sägs däremot vilja ha betänketid innan han skriver på ett nytt avtal.

Tuchels nuvarande kontrakt med PSG sträcker sig till nästa sommar.

ANNONS
Publicerad 2019-03-09 14:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto