POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Zidane återvänder till Real Madrid

Samstämmiga uppgifter i spansk media, i bland annat fotbollsprogrammet Jugones och radiokanalen Cadena Cope, så återvänder Zinedine Zidane som manager för Real Madrid. Även Madrid-tidningen Marca rapporterar att man nåtts av samma uppgifter.

Enligt spansk media talar mycket för att Zidane presenteras redan under måndagen och att Santiago Solari därmed får flytta på sig efter den senaste tidens usla resultat.

Styrelsen ska ha bestämt sig för att låta Solari lämna sin post och det formella beslutet rapporteras tas 18.00 i kväll.

På kort tid åkte Real Madrid ut ur Copa del Rey och man sågades av i titelstriden i ligan, efter två El Clásico-förluster mot Barcelona. Dessutom fick man respass i Champions League efter förlust mot Ajax.

Under Zidanes ledning tog Real Madrid tre raka Champions League-titlar. Man vann dessutom ligan en gång. Han lämnade klubben efter förra säsongen och ersattes av Julen Lopetegui, som dock fick sparken redan i slutet av oktober fjol.

Publicerad 2019-03-11 kl 15:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå